de juny 18, 2011

No a un món de fariseus. Altre món és possible. No a la guerra.

Quina vergonya !! Quanta hipocresia !! Quin cinisme !! Quan de fariseïsme !!  ¿ Que no seran lobos de la misma camada ? Mentre uns han fet de Ponç Pilatos rentat-se les mans en conte d´ impedir la previsible matança d´innocents, altres, emparant-se en el recolzament del Consell de Seguretat de l´ONU han començat el bombardeig del territori libi. Ah, però això sí, amb la conciència ben tranquil.la: es respcetarà la població civil. No passen angoixa.Tot ho tenim ben controlat. Els informe: l´avenç tecnològic fa impossible un nou Herodes. No cal degollar tots els infants per tenir la seguretat de que no se´ns escape el jessusset. Eixe problema el tenim resolt:  els nostres  míssils, les nostres bombes, les bales, els morters, la metralla, els gasos tòxics, inclús les armes biològiques,és a dir totes les "eines de matar o d´assassinar", són absolutament intel.ligents, genials, perfectes. Van on volem sense por a equivocar.  Distingiexen la fam de les ganes de menjar. Per l´olor diferencien els moros dels jueus o dels cristians. Pel color, els poetes dels moriscos o dels capellans. Per on bufa el vent uns són els civils i altres els militars. Impecable. Superb. Infalible. Un hospital és un hospital i una caserna una caserna. Tot programat. Un punt és un punt i una coma una coma. Matemàtic. Precissió. Diana. Igual distingeixen els homo dels hetero que dels bisexuals. Només cal que els ho diguem: ojo en tocar els civils-- persones i edificis--, aneu en conte d´arrassar hospitals, tampoc residències , escoles, guarderies, zones d´esplai, carrers, places, centres culturals, etc. Només objectius militars, eh !!  Eïnes de guerra: esteu programades, no se us oblide. Aneu a per "ells". Són "aquells". No "aquests". D´acord ?
D´acord !! I a obeïr. Clar com un ull de peix. I a la marxa: tot a la perfecció.
Però, si s´ha arrassat un hospital, s´han desfet unes escoles, s´han vist molts  cadàvers d´innocents, corre un riu de sang civil pels carrers i places, les mares es desgarren en plors davant del cos buit de vida dels fillets, i l´aire està prenyat d´odi infernal inesgotable present i futur. No s´ho cregau. Ho diuen els mentiders. Son propagandistes de Gadaffi. És una premsa intoxicant. Inculta. Falsa. Comprada pels dèspotes dictadors que odien els seu propi poble. Si se´ls cregueu estareu fent-li el xoc als dictadors, als opressors, als fanàtics. Ells són els que masacren. Ells son els genocides. Ells són els apàtrides. Ells són els qui desprecien el seu propi poble. Nosaltres no, nosaltres hem utilitzat armes intel.ligents, que només destrocen objectius militars, i respecten les persones, especialment les civils. Nosaltres hem anat a dur-los ajuda humanitària, a dur-los la llibertat, la democràcia, el benestar, la protecció.
Hem anat a defensarlos.Caritativaament.Solidàriament.Sense  demanar res a canvi. ¿ Com podeu dibatr-ho? Les nostres  forces internacionals són cultes, civilitzades, caritatives, desprengudes, sacrificades. Humanes. Humanitàries.  Els altres, son bàrbars, i això i allò, feres ferotges, inhumans, bèsties, sense escrúpuls, odien el seu poble, genocides i això i allò.  Cada míssil, cada bomba, cada bala, cada troçs de metralla, cada mol.lècula de gas tòxic, cada bactèria bèlica, qualsevoll eina guerrera, la tenim ben educada,universitària, "masteritzada", ben assabentada, excatament programada, per això distingeix sense possiblitat d´error els bons dels dolents, i sap carregar-se els mals sense ferir els bons. És un encert al cent per cent.  I si, per atzar es produeix l´error, sempre és mínim: i només produeix uns danys colaterals.Coses de poca importància. Total: un grapaet de morts que no tocaven, però ¿ i el milers i milers que hem salvat de les botes del tirà? ¿És que això no paga la pena? Encara no ens ho agraïràn !! I mira que ho hem fet en bona intenció !! Desagraíts, més que desagraíts !! Moros al fi i al cap.
Quin cinisme, quina hipocresia, quan de fariseisme hi ha escampat pertot arreu. Com es renteen les mans com feu Pilatos.   ¿on hi és la ratlla? I quan ja s´ha atravessat el Rubicó, els fariseus es lamenten: no, no, no, no era això, no haviem cordat això, se n´haveu passat. Muntons de cadàvers. I la majoria d´innocents. Però ...en el dia de hoy hemos alcanzado los últimos objetivos militares. La guerra se ha terminado.
¿Podran dormir tranquils, sobretot, els qui anomenant-se esquerra i progressistes, i el sindicats majoritaris ¿de classe?, han donat el seu suport a aquesta barbaritat ?
Ja ho diu l´acudit castellà: " dime con quien andas y te diré quien eres", i el català: " qui va en un coix, a l´any coix i mig".
Amb certes companyies no es aconsellable anar ni d´ací al cantó: contaminen !!
Quina vergonya, senyor, quina vergonya !!

1 comentari:

  1. Aquest article es va penjar al blog el 21 de Març d´enguany però per la seua actulitat he considerat oportú editar-lo de nou.

    ResponElimina