de febrer 08, 2013

Que cada palo aguante su vela


Bona vesprada: Opinions

Els comentaris dels grups municipals en el Ple d´ahir respecte als incidents em semblaren bastant lamentables : m´ho podia esperar del PP però mai no del PSOE ni del Bloc.
A propòsit dels incidents caldria recordar què:
" Qui no vulga pols que no vaja a l´era"
" Hi ha qui acostuma a tirar la pedra i amaga el braç"
" Aquellos polvos trajeron estos lodos"
No va ser la filla de Fabra qui va dir allò de "que se jodan" ? Doncs això mateix: que s´apliquen la lliçó perquè per la boca mor el peix.
Amb tot el que la gent està soportant -- hui un altre suïcidi per culpa dels desnonaments --, retalls en salaris, ERO´s, copagament, privatització de la Sanitat, destroça de l´Ensenyament Públic, corrupció generalitzada, etc. etc.etc. tot i què -- aixó sí: TOTS -- hauriem de rebujar la violència, cal preguntar-se: ¿ és o no comprensible que passen aquestes coses ?. "Ells" -- utilitze l´"ells" fusterià - han creat el caldo de cultiu ¿què en poden esperar, doncs? I més incidents desagradables que vindran si no es canvia de política!! Ni es pot, ni és lícit, jugar a diari amb la paciència de la gent perquè tot té un límit. Recordem que "qui juga amb foc corre el perill de cremar-se" i que "tantes vegades va el cànter a la font que al final acaba per trencar-se"
Els partits institucionals municipals, que es diuen progressistes i/o
d´esquerra, deurien atinar millor la punteria -- única forma de no confondre la gimnasia amb la magnèsia--alhora d´assenyalar responsables dels incidents i no fer-ho de manera alegre i lleugera , perquè ens donen peu a pensar què, en qüestió de repartir responsabilitats, no hem canviat massa: "sempre a pagar-ho, poca ropa", segurament per allò de "a gos flac totes les puces van a ell".
Els representants progressistes municipals -- i també els del PP -- no deurien oblidar el que fa poc va dir la "clavariesa" popular: que cada palo aguante su vela. Doncs això: que "ells" aguanten la vela de quan en quan, que nosaltres ben bé que ens obliguen a aguantar-la tots els dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada