de maig 16, 2011

Qui vulga honra que se la guanye !!


Votants d´esquerra, que no se us oblide: el PSOE només se´n recorda de Santa Bàrbara quan trona ¡!
EL vot “util” que ara ens demanen el convertiran en el  “vot més inútil” possible.

Als votants de  l´esquerra, el PSOE ens demana el  vot "útil".
Ja s´ho fa per crear-nos complexe de culpabilitat si el vot no l´orientem en el sentit que ells dessitgen.
Tracten per tots els mitjans de capgirar la nostra intenció de votar  ideològica i coherentment.
 Intenten , fariseicament,  domesticar la nostra voluntat convencent-nos que, ara, “s´hi juguem molt” i tenim l´obligació, com a gent d´esquerres que som,  de recolzar-los per a governar o continuar governant, perquè són, “ells”, diuen, els únics amb possibilitats de frenar a la dreta, amagant que a la dreta només se la pot parar aplicant  polítiques d´esquerra i no el que el PSOE ha estat fent fins ara.
Al vot coherent, de premi o de càstig a la feïna ben o mal feta, li diuen, vot "in-útil"..
 Insisteixen en què, si no els  recolzem,el nostre vot perd eficàcia i de retruc representa un reforç  per a l´opció ideològica i políticament contrària a la nostra .
L´elector deu  tenir ben present què,  "ells" (hipòcrites i cínics defensors del vot “útil”), sempre justificaran la seua petició de vot útil per l´ “existencia” d´un "moment concret", d´una situació de "risc o d´una conjuntura de “perill”,  fent el possible perquè oblidem els  seus incompliments programàtics i ideològics.
Fan bandera de que l´opció contrària a la que representen és encara pitjor. Ens volen porucs i ens recorden el  "no passaràn", i ens cren el remordiment de que “si passen” en som nosaltres els culpables.
Reconéixen, cínica i hipòcritament , que han aplicat una política desfavorable per a les classes populars. Admeten a  contracor haver retallat prestacions socials, haver-se doblegat als interessos dels poders financers, dels banquers, del gran capital, haver-se sotmés a les pressions del clero més reaccionari, a les peticions  dels mercats i grans empresaris, desmantelant progressivament l´estat de benestar,privatitzant serveis públics,reduïnt salaris, rebaixant pensions, augmentant l´edat de jubilació i les cotitzacions, etc. Però, s´excusen en que no hi havia més remei i què encara serà pitjor si governen el altres.
Ens volen fer responsables  de l´accés al poder per part  del dimoni amb banyes i olor de sofre.
Voteu-nos  per a impedir-ho ¡! Voteu "útil". Clamen i reclamen a tothora.
Quina colla de desvergonyits ¡! Ens han timat  i damunt ens demanen adhesió i aplaudiment.
Amics electors, espavileu-vos i no caigau en el parany. Pregunteu-los :¿quina culpa tinc jo de que vosaltres no hajau actuat responsablement? ¿quina culpa tinc de que vosaltres hajau aplicat polítiques regressives, desfavorables per a la nostra classe social, que digueu representar? I ara, ¿què voleu?¿què preteneu?  
Heu “·pecat”: doncs, “en el pecat dugueu la penitència”.
 El vot "útil" que, sense vergonya s´atreviu a demanar-nos , és el vot més ineficaç possible.
Votaré, si vote,  (i no votar també és un dret democràtic: recordeu que només les dictadures imposen l´obligatorietat) per l´opició que vosaltres considereu "in-útil". El meu vot anirà a favor de qui ha contribuït a mantenir-nos l´esperança de que encara no tot està perdut, que altre món és possible com altre tipus de democràcia i de fer política. Dipositarè el vot que per a vosaltres és "ín-útil" -- i per a mi l´únic honest i rendible política i socialment --  a favor de qui no ens ha enganyat , perquè en cas contrari , votant-vos a vosaltres em sentiria personalment indigne  ja que equivaldría a castigar  als qui s´han sacrificat, sense claudicacions,defensant els valors de l´esquerra.
Així, doncs, “qui vulga honra que se la guanye”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada