de febrer 04, 2011

altra eixida a la crisi és possible

S´ha enviat un comentari a l´article proposta del blogger portuario.

1 comentari:

  1. Aquest ha estat el comentari enviat:

    Me parece una idea muy interesante y sumamente necesaria. Si viviese en Madrid seguro que asistiria a la convocatoria. De todas formas me solidarizo con la propuesta.
    Mi blogger es http://blocs.mesvilaweb.cat/jaumemoc
    De hecho tenia pensado realizar una convocatoria en Sueca para ver de constituir el FSDE (Front suecà d´esquerres) haciendo un llamamiento a:

    - Militants i simpatitzants d´EUPV
    - Militants i simpatitzant d´ERPV
    - Militants i simpatitzants d´Esquerra Anticapitalista
    - Col.lectius i Associacions d´esquerra disconformes amb la politica neoliberal i pactista (Associació joves de la Ribera, membres d´attac, amics de rebelión, kaosenlared, diagonal, etc )
    - Membres dels sectors crítics (PSOE, CCOO, UGT) que rebutgen la reforma econòmica (pensions, salaris, jubilacions, etc) pactada pel Govern del PSOE , la Patronal i els aparells burocràtics de CCOO i UGT.
    - CNT
    - A tota la resta de suecans que estiguen per una democràcia que defense i amplie l´estat de benestar social, en contra de la globalització, per un canvi del sistema neoliberal i on les decissións importants dintre de l´ambit econòmic, polític i autonòmic li s´atorgue a les classes populars. Irrenunciable el dret a decidir.
    Jaume Lloret

    ResponElimina